Vi borgar för en driftsäker anläggning

Driftsäkringsavtal

Som kund hos oss och med ett driftsäkringsavtal vill vi att din reservkraftsanläggning ska vara problemfritt och lätt att äga.

Hög driftsäkerhet är ett ord vi gärna pratar om. För oss är det inte bara att leverera och installera ett elverk som sedan står till den dagen det blir elavbrott, då risken är överhängande att det faktiskt inte startar. Som alla motorer behöver även reservkraftverk underhåll för att vara driftsäker. Vi är måna om att du som kund vet vad du köper och att det fungerar när det faktiskt behövs. Ett reservkraftverk i våra händer ska vara driftsäkert och problemfritt att äga.

Driftsäkringsavtal, för din trygghet

Vi erbjuder en helhetslösning där du som kund kan teckna ett driftsäkringsavtal med anpassat serviceprogram efter ditt företags behov, där vi sköter underhåll och service med jämna intervaller. Dessutom kan du få tillgång till en kunnig servicetekniker 24/7 via vår jourtelefon. Då kan du känna dig trygg i att du har en driftsäker anläggning och att hjälp alltid finns när det behövs.

Bland våra tjänster för driftsäkringsavtal finns förutom anpassat serviceprogram och jour 24/7, även driftansvar och support.
Kontakta oss för konsultation, installation, service inom reservkraft- och UPS-anläggningar inom hela Skandinavien

Refereser

Bland våra kunder hittar du allt ifrån datahallar till energibolag

Produkter

Allt från portabla elverk till UPS

Support & underhåll

Vi ser till att ditt reservelverk är i topptrim