Vi kan reservkraftverk på våra fem fingrar

Om oss

Vi brinner för reservkraft och kan vår sak. För oss är det inte bara att leverera och installera ett reservkraftverk. Vi är måna om att du som kund vet vad du köper och att det fungerar när reservkraftverket faktiskt behövs. För oss är kunden alltid i första rummet. Vi erbjuder konsultation, installation, leveranser och andra tjänster inom reservkraft- och UPS-anläggningar inom hela Skandinavien.

Eptech Solutions AB drivs och ägs av tre drivna och kunniga personer inom reservkraft. Tillsammans har vi årtionden av erfarenhet av reservkraftverk; dieseldrivna- och gasdrivna elverk, UPS-, stationära- eller mobila anläggningar, inom datahallar, offentlig sektor, energibolag, offshore för att bara nämna några. Som du ser är vårt register brett och vår ambition är att alltid hitta en lösning som är anpassad efter just dina behov. Därför är vi gärna med tidigt i processen när du går i tankar om att köpa ett nytt reservkraftverk så att du köper ett dimensionerat och anpassat för just din verksamhet.

Vi startade Eptech helt enkelt för att vi kände att det saknades en aktör som tog helheten på allvar, hade långsiktigheten och kunskapen. Eptech startade 2007 i Halmstad och idag har vi kunder i hela Skandinavien. 

Vårt flaggskepp är våra driftsäkringsavtal. Vi vill helt enkelt försäkra oss om att ditt reservkraftverk faktiskt fungerar när du behöver det. Driftsäkringsavtalet anpassar vi till ditt företags behov. Många av våra kunder bakar dessutom in en jourservice 24/7. Då kan du alltid nå en av våra tekniker på vår jourtelefon när det krisar.

Kontakta oss för konsultation, installation, leveranser och andra tjänster inom reservkraft- och UPS-anläggningar inom hela Skandinavien

Produkter

Allt från portabla elverk till UPS

Driftsäkringsavtal

Driftsäkringsavtal, för din trygghet

Referenser

Bland våra kunder hittar du allt ifrån datahallar till energibolag